Η Ταβέρνα Ηρώ

Η Ταβέρνα της Ηρώ στο χωριό Στενό, είναι μια από τις πιο παλιές ταβέρνες της περιοχής του Φενεού που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια λειτουργίας.
Πρωτολειτούργησε από το κυρ Μήτσο σαν παραδοσιακό καφενείο και μαγειρείο και πολύ γρήγορα απέκτησε φανατικούς πελάτες για να παίξουν το "χαρτάκι", να πιούν το καφέ ή το τσίπουρο τους και να γευθούν τα καλομαγειρεμένα φαγητά και τις χωριάτικες πίτες της κυρά Σπυριδούλας.

Από το 2004 τη διεύθυνση του καταστήματος ανέλαβε η κόρη τους Αργυρώ - Ηρώ με το σύζυγό της Βασίλη που διατήρησαν το χαρακτήρα του και φροντίζουν για τον εκσυγχρονισμό του χώρου και τη ποικιλία του μενού. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου, το αγριογούρουνο στιφάδο, ο κοκκινιστός κόκορας με χοντρό μακαρόνι, το βραστό βεργάδι ή το κοκκινιστό με τηγανιτές πατάτες, οι πίτες, τα ψητά στα κάρβουνα και τα άγρια χόρτα του βουνού είναι μερικά από τα πιάτα που προσφέρονται και κάνουν το γεύμα του επισκέπτη σκέτη απόλαυση.

Η ταβέρνα παραμένει ανοικτή όλες τις μέρες της βδομάδας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για να εξυπηρετήσει τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους περαστικούς επισκέπτες.

Φωτογραφίες Χώρου

© 2020 Ταβέρνα Ηρώ | All Rights Reserved |